Ambulans şoförünü darp etmişlerdi: Yakalandılar

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kalp krizi geçiren hastayı hastaneye yetiştirmeye çalışan ambulansın önünü keserek personeli darp edenler hakkında işlem yapıldığını açıkladı.

Ambulans şoförünü darp etmişlerdi: Yakalandılar

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, dün Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nda meydana geldi.

İddiaya göre, Bursa'da, kalp krizi geçiren hastayı taşıyan ambulansın önünü kesen tekstilci S.Y. (53) ile oğlu M.Y. (22), yol verme meselesinden sürücü Muhammed Ali Karasulu'yu (26) darp etti.

Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabından olayın görüntülerini de paylaşarak, ambulansın önünü kesen şüphelilerden M.Y’nin tutuklandığını, S.Y. için de adli kontrol kararı verildiğini açıkladı.

Bakan Yerlikaya yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Sosyal medyada yer alan ve Bursa’da kalp krizi geçiren hastayı hastaneye yetiştirmeye çalışan 112 çalışanlarının darp edilmesiyle ilgili olarak; Ambulans kamerasının görüntüleri Emniyet birimlerimizce incelenmiş, ambulansın önünü kesen şüpheli şahısların S.Y. ve M.Y. olduğu tespit edilmiştir. Doktor ve Acil Tıp Teknisyenin hastayla ilgilendiği sırada ambulansın önünü keserek ambulans şoförünü darp eden şüpheliler yakalanmıştır. Şüphelilerden M.Y. TUTUKLANMIŞ, S.Y. ‘ye ise adli kontrol kararı verilmiştir. Ambulansın önünü kesmek, ambulansa bilerek yol vermemek, ambulansın içine hasta var mı? diye bakmaya çalışmak zorbalığı asla ve asla kabul edilemez. Gereği yapılır.”

Ambulans şoförünü darp etmişlerdi: Yakalandılar

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.